SAKARYA / ADAPAZARI - Karaman İlkokulu

Karaman İlkokulu

Karaman Mahallesi 3051 nolu sokak 1487 ada No3 Adapazarı/SAKARYA
Vizyon
Okulumuzda bilgiyi bellemek değil, öğrenmeyi öğrenmek temel ihtiyaç kabul edilsin. Her öğrencimiz, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisi kazanabilsin. Her öğrencimiz kendi fiziksel ve zihinsel yeteneklerinin ve sınırlamalarının bilinci ile mevcut ve gelecekteki eğitsel ihtiyaçlarının farkına varabilsin. Her öğrencimiz kendisi ile barışık olsun ve çevresi ile etkili iletişim becerisi kazanabilsin. Velilerimiz okul toplumundaki vazgeçilmez yerini alabilsin. Her öğrencimiz teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip olabilsin ve her veli öğrencisine gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri edinmek için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okul toplumunu oluşturan her birey, sorumluluklarını yerine getirirken kendinden emin olsun ve okul toplumu tarafından desteklendiğini bilsin.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek
09.00-14.30
Doğalgaz-Kalorifer